25/2/09

25 de Febrer de 2009 - Aniversari Marquitus & Barça - Olimpique Lion



Ahir vam anar al City Pub a veure el Barça i també a celebrar l'aniversari del Marquitus que ahir feia 33 anys. La veritat es que és un aniversari doblement celebrat perquè el diumenge ja vam estar a casa seva on ens va deleitar amb uns canapés de qualité junt amb un assortit de truites de gnochis amb diferents ingredients, tant bon punt tingui les fotografies ja faré un post separat amb això perquè heu de veure la perfecció dels canapés.

Com anava dient (i no parlaré del fart de patir que ens va fer el Barça ahir) vam quedar al city Pub a veure el partit i tot seguit celebrar el aniversari. La nota de la nit va passar quan un dels assistens a lániversari va pujar les escales corrent exclamant que la cervesa anava a 2 eurus la pinta!!!! 2 EURUS vam exclamar i tots a buscar pintes com bojos. Ja us podeu imaginar com va acabar la nit de dimarts... jejeje al McDonalds a la 1 de la matinada fen una hamburguesa i unes patates.

Sort que la cervesa es paeix força bé i aquest matí he estat al 100% a la feina.



L'homenajat - Sempre diu que l'americana marró que porta ha estat a Menfis Manresa ;)

From Festa 33 Aniversari Marquitus

Jo i les meves nenes - També era la última festa de la Clara

From Festa 33 Aniversari Marquitus

I com no... els 3 marquitus ;)

From Festa 33 Aniversari Marquitus

24/2/09

24 de Febrer de 2009 - Dia de Reis 2009

Se m'havia escapat ficar les fotografies del dia de Reis que vam celebrar a Dublín. Vam quedar uns quants al pub (per variar). Allà vam fer l'amic invisible amb tots els regals que portavem, un sorteig i cadascú agafava el regal que li tocava amb l'alicient de que es podia robar els regals dels altres :)

Una nit molt divertida per passar, amb menys anyorança el dia de reis a Dublín!



From Reis 2009

From Reis 2009

From Reis 2009

From Reis 2009

From Reis 2009

From Reis 2009

From Reis 2009

23/2/09

23 de Febrer de 2009 - Leaving Party de la Tarru :(

Doncs si nois, la nostra Tarru (Clara Tarruella) ens marxa cap a Catalunya. Després de més de 3 anys per terres irlandeses. Qui ens fara pastissos ara? qui ens fara croquetes :(

Ara fora conyes, la Clara és una d'aquelles persones que et marquen un abans i un despres, almenys a mi, en la meva estancia a Dublín. Segur que ens ve a visitar sovint o sigui que tampoc es un adeu, es un farewell.

Res Clara, que des d'akest blog et dic que espero que et vagi molt be en la nova feina i no t'oblidis de nosaltres.

La festa, simplement genial, Vam començar ja fa dies preparant l'àlbum que li vam regalar. Dissbate després de veure el Barça (x cert vaja robatori de partit) vam anar al Russell Court Hotel http://www.russellcourthotel.ie/ on es feia la festa. Més de 30 persones ens vam congregar allà i fins a les 3 de la matinada va haber-hi festa i rauxa!

Us deixo unes fotografies per a que veigueu com va anar la festa.






Tots els que erem a la festa:

From Leaving Party Clara

La Clara:

From Leaving Party Clara

From Leaving Party Clara

L'àlbum de fotografies:

From Leaving Party Clara

Els 3 Marcs:

From Leaving Party Clara

Amb l'Edu:

From Leaving Party Clara

Uns quants:

From Leaving Party Clara

Amb l'Andrea:

From Leaving Party Clara

Amb l'Oscar:

From Leaving Party Clara

20/2/09

20 de Febrer de 2009 - Algunes fotos que he fet recentment

Fico un ost d'aquells sense interés ni contingut, simplement amb 4 fotografies que he retocat.



Aquestes dues primeres fetes amb tècnica HDR les va fer en Torni i les he retocat jo:

HDR House

HDR Tree

I aquestes les va fer el meu company de pis, en Marcel i retocades per mi.

Jo mateix - Myself

Jo mateix

19/2/09

19 de Febrer de 2009 - Visita a Castellbell

Que dir-vos de la visita a Castellbell... com ja sabeu, aquest passat cap de setmana vaig estar a Castellbell... a Manresa el mateix divendres em van fer una bona rebudo :) que per sort no ha passat res.

Aquesta rebuda no em va prohibir de gaudir i de fer bones xerrades amb els amics i veure a la gent que més trobo a faltar aquí a Dublín: la família i els amics.

Gràcies a tots per interessar-vos, per venir-me a veure i fer que 3 dies per mi siguin molt especials.

Per cert, dedico el post, encara que no llegeixin aquest blog, a el Joan i la Vero de Cal Mau! Saben com portar un bar, saben com tractar la gent i sobretot, saben fer que et sentis a gust al seu costat!

P.D. Agraïr al Joan Grimalt i la Eli Devant per acompanyar-me a l'hospital i estar allà esperant fins que tot passes (i al meu cosí, encara que ell... amb la taja que portava ja va esar be que no vingues a l'hospital... però la intenció és el que compta :P )

No tinc cap fotografia per ilustrar aquest post però deixo una cançoneta com sempre.

18/2/09

18 de Febrer de 2009 - Visita esbojarrada

Tal com diu el títol d'aquest post, fa dues setmanes vaig tenir una visita de bojos. Un cop els meus pares van marxar (dimarts) el dijous van venir l'Eric, el Torni i el Sellarés de visita; Una visita que va durar de dijous al matí fins a dimecres matí.

No hi ha paraules per dir els farts de riure que ens vam fer, la veritat es que és una de les visites que esperava... feia molt temps que no els veia i vam aprofitar per xerrar força, divertir-nos tal com habiem fet als nostres temps a Catalunya i sobretot, explicar-nos coses que ens han anat passant aquests messos en que jo estic visquen a Dublín.

Poso un passe de diapositives de més de 100 fotografies (esteu avisats).

Només dir-vos que Dublín durant una setmana va tremolar! Bueno.. les dublineses :)

La veritat, és que sou genials!




I 3 fotos on sortim tots:

From 20090205-0014-VisitaXoxus

From 20090205-0014-VisitaXoxus

From 20090205-0014-VisitaXoxus

4/2/09

04 de Febrer de 2009 - Visita dels pares



Aquest cap de setmana he tingut una visita molt especial, els meus pares! Ells ja han estat aquí a Dublín varis cops, o sigui que, només teniem que anar a veure botigues i pubs!!! Genial!

Hem fet una mica de tot, caminar, beure, comprar i menjar! Xerrar moltíssim i gaudir d'aquests moments!

Ens ha fet un temps variable però cal destacar que el diumenge va començar a nevar i dilluns que era el dia que habien de tornar els meus pares, es van quedar sense vol ja que l'aeroport de Dublín va tenir que tancar a causa de la neu. Total, 6 hores a l'aeroport i un altre bitllet per marxar dimarts a les 7 del matí.

Un cap de setmana tranquil però genial! Ara m'espera un altre cap de setmana totalment diferent, però això toca en el següent post.

Us deixo amb la música de rigor i amb les imatges de la visita.