18/6/09

18 de Juny de 2009 - Pujada al Carrauntoohil

Cap de setmana d'esport! 13 persones i 3 cotxes ens vam dirigir cap al Carrauntoohil, el cim més alt d'Irlanda. Està a prop de Killerney. Després de 5 hores conduïnt vam arribar divendres a la 1:30 de la matinada al hostel. Tots a dormir ja que l'endemà tocava pujar el cim.

Ens vam llevar amb força bon temps (pensant sempre en que la temperatura era d'uns 10 graus) i ens vam dirigir cap a la muntanya. son 1000 metres de desnivell, però es pujen de cop. Total, 5 hores de caminar, de les cuals 3 sota una intensa pluja, vent i voira.

Vam patir força per arribar al cim però tots ho vam conseguir!!! En general un cap de setmana d'esport on vam disfrutar moltissim de la muntanya.

From Pujada al Carrauntoohil

From Pujada al Carrauntoohil



Més fotografies a: http://www.catalansadublin.com/fotosxalbum.php?album=235

16/6/09

16 de Juny de 2009 - Champions League - Roma

Després de moltes gestions, molts nervis i una mica d'inseguretat per saber com arribar a Roma (ja que tots els vols estaven full) el dimarts 26 de Maig a les 6 del matí marxavem cap a Londres en Ronana, en Taro i jo per després de 5 hores esperant a l'aeroport, agafar un avió directe cap a Roma!!!! A les 6 de la tarda ja arrivabem a Roma Ciampino (l'aeroport) tot llestos per anar a veure, el que seria el partit més gran de la temporada!

3 dies genials i a sobre, el Barça guanya la Champions! La cirereta del pastís! Un ambient impresionant de culers per Roma, molt bon rotllo entre les dues aficions i la Fontana de Trevi com a rerefons de les celebracions blaugranes. Simplement impresionant. Quin ambient, quin partit, quina festa i quins 3 dies més intensos.

Només falta publicar les fotografies i uns quants videos del que vam viure els 3 representants i afortunats de la Penya Blaugrana de Dublín que vam poder anar a Roma.

Jo hi vaig ser!

From Champions Barca - Roma



Els videos:















6/6/09

06 de Juny de 2009 - Dublin Soul Festival 2009

Diumenge, molt de sol i un SOUL FESTIVAL per tot Dublin!

Ens va faltar temps per reunir-nos tots a Merrion Square per disfrutar del Soul Festival Picnic, una manera de reunir centenars de persones i molt de nen petit als parcs i gaudir dún dia molt asoleiat, amb bona música en directe mentre menges alguns sandwidch. Tot això sense ni gota d'alcohol ja que la organització no ho permetia (cosa que trobo molt acertada per un dia com aquell).

Com sempre, genial! En Pau i la Sara van portar el Twister i ens vam fer un fart de riure intentant fer les figures impossibles que aquest joc requereix.

Molt de sol, molta calor, bona música i bona companyia... recepta perfecte!



Fotos by Carme!

4/6/09

4 de Juny de 2009 - 1916 Revelion Tour

Perque no m'acuseu de sempre fer activitats alcoholiques, vam decidir organitzar-ne una de cultural (que va acabar en un pub com sempre). Ens vam apuntar a un tour a peu on t'expliquen tota la rebel.lió que va haber-hi a Irlanda l'any 1916 i que va desenvocar en la Independència irlandesa.

http://www.1916rising.com/

Un bon home ens va explicar (amb molt d'humor) les peculiaritats històriques que van succeïr durant aquell any mentre anavem recorrent parts importants de Dublin. Un recorregut de dues hores molt molt interessant (es requereix nivell alt per entendre-ho). Tot acabat el tour vam anar al pub The Church a aprofitar el bon dia que feia i dinar i fer unes quantes pintes.

Les fotografies, com sempre, by Edu.

3/6/09

03 de juny de 2009 - Tag Rugby news

Doncs si, continua la lliga de Tag Rugby:

Partits guanyats 1 / Perduts 2

Però estem millorant moltíssim, l'últim perdut només vam perdre de 2 punts (no com el primer que van ser 17 punts). M'encanta aquest esport, es actiu, d'equip i fas molt d'exercici i cremes adrenalina a dojo. Ahir (dimarts 3) vam fer un partidet d'entreno contra un equip de categoria superior i vam perdre però només 21 - 17 (no està gens malament!).

Un cop acabat l'entreno, vam anar a fer una BBQ a casa en Keith i de l'Alicia (el nostre entrenador i la seva novia). Un àtic genial per una companyia genial.

Salut i a veure si guanyem més!!!

BBQ

From Tag Rugby 2

Moment del partit d'entreno

tr>
From Tag Rugby 2

Totes les fotografies

2/6/09

2 de Juny de 2009 - Pasqua 2009 a Dublin

Pasqua 2009

Com sempre vaig tard peró m'habia oblidat completament d'aquestes fotografies (fetes per l'Edu) sobre la nostra mini celebració del Dilluns de Pasqua on no hi van faltar mones.

Vam quedar la Guiomar, l'Edu, la Carme i jo per menjar-nos uns ous de pasqua inmensos al Café Ensiene. Aquí teniu un petit reportatge fotogràfic del que va ser:

From Pasqua 2009

From Pasqua 2009

From Pasqua 2009

From Pasqua 2009

From Pasqua 2009

From Pasqua 2009

Com sempre... m'ho vaig passar genial i sempre ajuda fer activitats així per no sentir-te tant lluny de la teva Terra!