12/11/08

12 de Novembre de 2008 - Caipiroskes a casa i festa d'aniversari de la Noe

Dissabte passat sense tenir-ho organitzat, ens vam trobar amb el Pau pel carrer i després de fer un bon cafè (ja tinc detectades les bones cafeteries) vam kedar per anar a la festa de la Noe que era aquella mateixa tarda.

Vam anar a dinar, cadascú a casa seva i després en Pau va venir a casa per marxar però portava una sorpreseta a sota el braç, una botella de Vodka i unes maduixetes fresques. Total, tot ben matxacat i barrejat amb gel picat, unes caipiroskes de maduixa!





Un cop fets els cubates i de comprar una mica de suc de pinya per seguir la festa, vam agafar l'autobús cap a Waterville (Castleknok, Dublín), on viu la Noe. Nomes dir-vos que va ser més d'una hora en un bus xerrant amb un tio hiper borratxo i nosaltres dale k dale... de sobte.. l'ampolla de vodka s'havia esfumat! Estava tota als nostres estomacs :D

Encara que no li guardem gaire rencor, l'autobusero no ens va avisar (malparit) pero per sort, certa persona s'estava pixant molt i vam decidir baixar (feia 2 parades ke hauriem d'haver baixat :P)

Doncs re.. molta festa i 4 foticos dels 3 que vam tenir aquesta gran aventura. La festa ràpida i vam tornar d'hora cap a casa.

Gràcies Noe per invitar-nos però el pròxim cop que et canviis de pis, vine a viure més a prooop!

From Festa Noe

From Festa Noe

From Festa Noe

From Festa Noe

From Festa Noe

From Festa Noe

Per cert... tota aquesta aventura... com no... sota una intensa pluja!

2 comentaris:

Edu ha dit...

que dius tiu!! Waterville està aqui al costat!! els del centre us queixeiu massa.. colla de pijuuuuuus!! ;PPPPP

Pau Martínez ha dit...

no sabria medir-ho amb distancia pq el bus segur que fa mil voltes... pro ke vam estar com 45 min sperant el bus... i uns altres 45 mes dins del bus esta mes k asegurat! i despres patejant 2 parades i esperant la noe ven be vam tardar 2 hores!! O.o

aixo si... amb el vodka a la panxa es pasen volant! XDDD