27/12/07

27 de desembre de 2007 - La cerca d’informació…

Tota aventura comenta amb la cerca d'informació. On vas? Que hi trobaràs? Que necessitaràs?

Per trobar les respostes a aquestes preguntes, que millor que utilitzar el mestre Google per cercar i trobar les millors pàgines amb els millors consells per treballar a Dublín.

Jo tinc la sort que ja he visitat Dublín en dues ocasions i ja començo a dominar el ritme de vida, els carrers, el transport públic, la vida nocturna, etc... Però per començar vull anomenar una pàgina que vaig cercar gràcies a un programa de 30 minuts (TV3):

Catalans a Dublín: http://www.catalansadublin.com/ En aquesta pàgina hi podem trobar informació de tot per anar a viure a Dublín. És una web d'acolliment de tots els catalans que han estat o estan vivint a Dublín. Hi ha fòrums on hi pots preguntar el que vulguis que en qüestió de minuts hi tens la resposta. Alhora, hi trobem un taulell d'anuncis, un calendari d'activitats i això si... he vist que es munten unes farres que serà qüestió de contactar amb ells i assistir-hi a alguna (serà una de les coses que hem farà estar a prop de casa).

Penya Blaugrana d'Irlanda: O'Conneletes: http://www.irlandablaugrana.com/ Allà no hi tindré el Cafè Burés per poder veure els partits del Barça. Una de les primeres coses que vaig buscar per fer és la penya Blaugrana, un lloc on reunir-me els dissabtes o diumenges (i dimecres per la Champions leage) per poder veure els partits del Barça i comentar les tàctiques tal com si fóssim el Frank Rijkaard mateix. Trobaré a faltar les converses del cafè i els crits però com a mínim he trobat un substitutiu.



Spaniards.es: http://www.spaniards.es/ Fòrums sobre qualsevol desplaçament arreu del món d'espanyols. Papers, taxes, consells, etc... una bona font d'informació que s'ha de llegir i investigar amb calma.

Me voy a Irlanda: http://nuke.mevoyairlanda.com/ Completíssima encara que una mica desfasada pàgina on hi trobaràs de tot i sobretot, molt ben classificat. Recomanacions, consells, avisos etc... sobre com viure a Irlanda, els papers necessaris, bancs, educació, esports, clima, calendaris, etc...

Draft.ie: http://daft.ie/ Pàgina per excel·lència per poder cercar i llogar, comprar pis o habitació.

The Irish Revenue Commissioners http://www.revenue.ie/ Informació (en anglès) sobre les taxes i els impostos que et trauran alhora de treballar a Irlanda.

Des d'aquí aprofito per recomanar i felicitar la pàgina de Catalans a Dublín. És una web que a l'instant et responen els dubtes i tothom està disposat a dir la seva i a ajudar-te a fer millor l'arribada i l'estada a Dublín. Us felicito per la bona feina i gràcies!