8/2/08

8 de febrer de 2008 - Un mes i un dia

Sembla que fos ahir quan vaig aterrar a l'aeroport de Dublín, amb les maletes a l'esquena i tot una ciutat i un món per descobrir! D'aquest dia ja en fa un mes i un dia (vaig arribar el 7 de gener de 2008) i us haig de dir que de moment tot són coses positives!

Us haig de dir que val molt la pena fer un pas aixi, es un pas una mica dificil i més si el fas sol però un cop "used to" (acostumat) és una gran gran experiència que la recomano a tothom. Aprens a espavilar-te, a moure't per tot arreu, et treu les vergonyes, te n'adones de mooooltes coses i en definitiva, et fa creixer com a persona... perque si no ho fas.. el mon se't menja!

En un mes he passat dies de tot. Molts més de bons que de dolents.. pero d'aquests ultims també n'hi han! Dies d'aquells que ho engegaries tot a la merda i agafaries el primer avió per estar al costat de la gent que més troves a faltar. A part d'aquests dies... jo el que faig cada matí i es llevar-me i mirar-me al mirall... veure lo beautiful que soc :P i a part d'aixo hem dic a mi mateix: OLE TUS COJONES! Sembla una tonteria, pero en dies difícils et dona ànims per siguir endavant!

Una persona que ara admiro més i que també des d'aqui li dic OLE TUS COJONES és al JOONA que ho va deixar tot per viure a Catalonia next to Nuria! OLE TUS WEBS JOONA!


2 comentaris:

Santa ha dit...

OLE TUS COJONES!

Anònim ha dit...

Digues que sí Markitus!! El que has fet té molt d'envejar per a molts i moltes... La veritat és que tens molta raó en el que dius: si no intentes menjar-te el món, el món se't menja a tu... Només donar-te tot el meu suport des d'aquí i una abraçada carregada d'energia positiva. ion@