30/5/08

30 de maig de 2008 - Com vesteixes?

Hola a tothom,

fa temps que no escric aixi, alguna tonteria d'aquestes que et passen pel cap. Fa dies que volia explicar-vos la forma de vestir d'aquí, el com hom s'ha de vesir i de com altri vesteix. Mentre espero que es baixi l'últim capítol de Perdidos i mentre hem fotu una cervesa (mireu fotografia) us explicare la meva teoria de com vestir.




Doncs al meollo, com anava dient, aquí al mati tens un dilema... que hem fico avui.... en teoria mires per la finestra i et vestiries com un esquimal PERO NOOOORRRR!!!!! perquè el que no saps es que durant un mateix dia pot haver-hi variacions de 10 - 15 graus en la temperatura dublinesca.

Solució: Vestir-te com una seba i posar-te 10.000 capes a sobre... m'explico, surts de casa amb calsunsillus (o tanga per les noies), smarreta maniga curta, pantalons, samarreta maniga llarga, jersey i jaqueta i a mesura que el temps de dublin va cambiant adaptes a més o menys capes al teu cos. Aquí podem pasar de 10 graus a 25 en 2 hores! i despres tornar als 10 graus inicials amb pluja inclosa :D Total.... una mica de mal de cap!


Anem al com vesteixen aquí... Aquí va sortir l'homònim del picó i va dir... ES PRIMAVERA i tot dublines que es valgui va treure's la roba de sobre. tant els hi fa si fa fred o calor... l'home del temps de la tele diu que es estiu so..... tots amb maniga curta i xancles encara que, com estavem l'altre dia, estiguem a 10 graus i els "emigrants" anem amb jaqueta.

Queden 37 segons pke s'acavi de descarregar perdidos... this means that I´ll finish my speech.

Enjoy the summer, here we enjoy the rain!

Salut:






Perdoneu per la expresió següent... pero quan hem pregunten com vesteixen les ties aquí a dublin... no puc resistir-me a dir: COM UNES MEUQUES (per no dir putes)


BONA NIT!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Markitus!!! re que estic aqui a la biblio i estic ja fins els..... d'estudiar i me conectat! i com pots comprovar t'stic ficant un comentari ja que mai hu faig i no esta be! jejeje

Re que estas molt guapeton a les fotos, que aqui set troba a faltar en tots els sentits i que ja esperem que tornis!!!

un peto enorme!!!