20/8/08

20 d'Agost de 2008 - Festa Major de Castellbell i el Vilar

No hem podia perdre la festa major de Castellbell i el Vilar... ara n'estic patint les conseqüències (porto un refredat del mil) però tot s'ha de dir que ha estat una de les millors festes majors que he passat a Castellbell (i mira que aquest any va ser cutre de collons).

Resúm global del cap de setmana:

Arrivada a Castellbell el divendres nit, sopar i directe a veure els amics. Truco a la Núria i el Jona i hem diuen que estan al nou pis de la Laia i la Edi al Burés (excusa ideal per anar a veur el pis). Fem una mica de xerradeta allà i SORPRESA, trec el cap pel balcó i hem trobo a l'Èric que està al pis del seu germà!!! ell també ha vingut des d'Euskadi a fer una visita als amics.

Directes a la festa major i comencem a beure cervesa. Acavem l'Eric i jo al bar de festa major tancant-lo a les 8 del matí. L'endema amb tota la ressaca, toca anar a fer visites a familiars i altres amics. Per la tarda, intento passar la ressaca com puc. HEM VENEN A VEURE LES NENES DE SABADELL!!!! Passem una tarda molt agradable i riem molt molt molt, no.. MOLTISSIM!

Anem a sopar amb el Joona i el meu cosí Xavi a l'Hostal Nou. Cau una ampolla de vino turvio que hem fa passar una mica el mal de cap de la ressaca. Anem a veure la segona part del Barça a casa el Joona mentre fem unes cervesses. Finalment acavem al ball de festa major... com no, acabem tancant el bar de festa major a les 6 del matí despres d'haver estat ballant sense parar.

Diumenge, dia del senyor, a descansar molt molt i per la tarda, visia a Vic. Dilluns toca visitar als avis i al titet Manolo a la residència. Toca preparar la maleta que torno cap a Dublín. Abans de marxar, despedida amb la Eli Camparola, amb el Joona i la Núria i també amb la Laia Botinas.... El Joona i la Núria dintre de 2 setmanes ens veiem (venen a visitar-me).

Hi ha massa gent que m'he alegrat molt de veure (com sempre) i no la nombraré aquí ja que sempre hem deixaré a algú i no ho vull fer. Tots sabeu i ho veieu en la meva cara quan us veig, que us trovo a faltar i que quan ens veiem... hem fa moltíssima il·lusió. TOTS ESTEU MOLT MACUS!!!!













(Elena t'he robat moltes fotus del Facebook :P )

Us deixo amb paquito chocolatero:




Actualització:

M´he comprat camera nova de fotos. Una NIKON D60... ara si que podré fer fotografies xules!

2 comentaris:

nuria ha dit...

Jejejej! Acabo de llegir, i em pensava que me'n havia escapat, pero les fotos em delaten! Molt bo lo del pakito!! Com vam riure!

Edu ha dit...

I expect great shots from ur little baby! ;-) ara toca aprendre la tecnica... pulir cera