30/10/08

30 d'Octubre de 2008 - Floffy 4

Us presento a Floffy 4 (Esponjós 4) el Hamster que des de fa un parell de mesos comparteix pis amb nosaltres. La veritat es que es un hamster malparit i que no fot res durant el dia i dona pel sac durant la nit però es força graciós quan fa el tarzan per la gàbia que té.

Serà divertit el dia que s'escapi i es mengi els cables de la Play 3... sortirà ell i els eslovacs volant per la finestra.

No cal dir que és un capritx que va tenir la Jana i ara doncs mira... se li agafa "una mica" de carinyu a aquesta ratota.

Per cert... feliç castanyada per a la gent de Catalunya, Feliç Halloween per a la gent d'Irlanda. Aniré a vàries festes de Halloween aquest cap de setmana, no crec que m'emporti la càmera bona ja que anant ebri no és una bona idea però potser m'enduc la dolenta i puc fer 4 fotus abans de caure rendit a l'alcohol.

Que us ho passeu molt bé perquè jo ho fare!!!!



2 comentaris:

Edu ha dit...

wow.... quina RATA!! next time get a squirrel! son rates iguals però son molt mes guapos! Porta la camera guapa ;-) ... Ja saps que les fotos quedaràn molt millor. Passeu-vos ho bé a la festa i whatever camera you take, feu força fotos.

nuria ha dit...

si que te cara de malpa!