31/1/08

31 de gener de 2008 - Misteris de viure sol (part 1)

Avui parlarem d'un dels grans misteris de viure sol. Avui toca "la lavadora". Amb quatre setmanes he estat capaç de tenyir dues tovalloles i uns pantalons. Les tovalloles no tenen gran importància. Els pantalons ja hem toca més els... piiiiiiiiii.


És massa difícil això de separar el blanc, dels colors foscos, però alerta!!! que el blanc no el pots barrejar amb colors clars! Aixxxx... quin mareig que hem fa això de rentar la roba. Ahir vaig ficar uns pantalons G-STAR verd caqui a la lavadora junt amb texans i roba de color fosc i negre... com van sortir aquests pantalons? Verds a taques negres... originals però poc útils!

Guies útils:


Total i en conclusió... a vegades surt més barat portar-ho a una bugaderia (Laundry en anglés) que no rentar-la un mateix. És tot un món això de la rentadora. Tingueu un manual a prop perquè sinó... els vostres millors panalons... quedaran a topus o a quadrets... Sempre queda fer-ne draps de la roba que tenyeixes.

Seguirem explicant les aventures i desventures de viure sol i els misteris que hom es troba.


dona-li a la teva dona, és el seu treball (etiqueta real)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Marc,


Jo tinc un truc amb la roba. Ho rento tot sempre a 30 graus. I no m'he de preocupar dels colors, perque no es tenyeix res (excepte la roba vermella els primers dies que la rentes. No se si et serà útil, però a nosaltres ens funciona. Un petonàsssssssss!!!

LaRsNoW ha dit...

Jajajajajaja, ja ho faig ja pero no se que pasa que de tant en tant hem surt una sorpresa... fns hi tot vaig comprar toallitas atrapa color :P


ptnssss

Santa ha dit...

Dioooos l'etiqueta és brutal jajaj Sisi tot un món això de rentar roba, i que fàcil t'ho posen als anuncis de la tele :P que estafadors...